Servicii

Sisteme inteligente de securitate


Antiefractie

Intr-o lume a telefoanelor sofisticate, si casele pot avea sisteme de securitate inteligente. Camerele de supraveghere sunt de inalta rezolutie, usile antiefractie si yalele cu amprenta digitala.

Sistemul de alarma poate sa transmita, in timp real, fotografii cu hotii care au intrat in locuinta. Tehnologia de ultima generatie va ajuta sa plecati mai linistiti in concediu.

In Romania mai putin de 5% dintre locuinte sunt dotate cu sisteme de securitate. Dat fiind ca la fiecare ora au loc in medie 3 spargeri, ati putea lua in calcul protejarea casei de hoti folosind si ultimele tehnologii: camere de supraveghere cu din ce in ce mai multi megapixeli, geamuri antiefractie sau usi smart.
Costurile sunt pe masura sigurantei pe care o ofera sistemele moderne de alarma si pleaca de la zeci de euro pana la cateva mii. Cea mai noua inventie este o camera care transmite imagini in timp real din locuinta, cand se declanseaza alarma.

Expertii nostri va pot oferi solutii de securitate adaptate nevoilor dumneavoastra, in conditiile unui raport pret-calitate corect.
Una din solutiile propuse de specialistii Guardia Security System este asigurarea locuintei si/sau a spatiului comercial/birou cu un sistem simplu dar eficient, conectat la dispecerat. Echipele de interventie rapida pot actiona intr-un interval de timp scurt.


Televiziune cu circuit inchis (CCTV)

Sistemul de televiziune cu circuit inchis este o solutie foarte eficace pentru prevenirea furturilor, monitorizarea traficului sau urmarirea unor procese de productie.
In functie de interesele dumneavoastra, Guardia Security System poate implementa o gama larga de sisteme video, racordate la dispeceratul local (al societatii beneficiare), urmarirea putandu-se face in timp real din orice locatie de pe glob.

Sistemele CCTV pot face parte integranta din contractul de paza cu forte umane sau poate fi achizitionat de dumneavoastra separat. Indiferent de varianta aleasa, Guardia Security System va asigura proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor tehnice de securitate.


Usi, bariere si automatizari

Primul lucru pe care il vede clientul dumneavoastra este poarta si bariera de acces. Acestea reprezinta nu numai granita dintre proprietatea privata si cea publica, dar si cartea de vizita.

Stim ca orice detaliu contribuie la securitatea Dvs. Prezenta sistemelor tehnice in unitatea pe care o conduceti va da un semnal clar tuturor persoanelor, fie angajati, vizitatori sau infractori.


Protectie la incendiu

Echipamente: Centrala adresabila; detectori de temperatura; Detector de fum optic adresabil; Buton de incediu; Sirena de incendiu; Echipamente pentru testarea detectorilor; Sotware incediu; surse; etc.


Control acces

Centrala acces; Cititoare de proximitate; Cititoare si cartele magnetice; Acces control -turnicheti; Guard tour; etc.


Mentenanta Sistemelor de Securitate

Serviciul de mentenanta al sistemelor de securitate are rolul de a interveni prin personal specializat, in domeniul sistemelor de securitate, in momentul in care sistemul de securitate de la unul dintre obiectivele contractate de firma, pentru serviciul de mentenanta al sistemului de securitate, prezinta defectiuni si pune in pericol siguranta obiectivului.

Valoarea contractului de mentenanta a sistemelor de securitate porneste de la 60 de lei fara TVA 


Paza cu forte umane

Paza umana

Este serviciul cu cea mai mare pondere in cadrul unui dispozitiv de securitate. Datorita faptului ca este dispus la intrarea/iesirea din unitate, rolul agentului de securitate este esential.
Agentul de securitate acces reprezinta si este totodata interfata societatii pazite, fiind prima persoana care relationeaza atat cu clientii beneficiarului cat si cu angajatii acestuia.
Agentul trebuie sa identifice si sa evidentieze toate produsele clientului la iesire/intrare in/din obiectivul pazit. Agentul de securitate este special pregatit pentru o astfel de misiune.

Prezentabil, amabil dar ferm cand e vorba sa impuna procedurile cerute de catre beneficiarul serviciilor, agentul de control acces trebuie sa fie capabil de mentinerea evidentei zilnice a personalului si autovehiculelor ce trec prin punctul de control acces.
Guardia Security System, prin expertii sai, supravegheaza atent procedurile impuse si are grija ca acestea sa fie actualizate in functie de necesitati.

Monitorizare si Interventie Rapida

Serviciul de monitorizare si interventie are rolul de a supraveghea, obiectivele avute in baza de date, si de a interveni cu personal specializat in cazul in care se transmite un semnal de efractie din interiorul acestora. Serviciul este dotat cu personal specializat in domeniul monitorizarii si interventiei cat si cu echipament de ultima generatie necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a acestui serviciu.

Valoarea contractului de monitorizare si interventie rapida porneste de la 100 de lei fara TVA.

Guardia Security System incurajeaza parteneriatele de securitate intre clienti pentru asigurarea in comun a obiectivelor industriale. Astfel, armonizarea masurilor de securitate in comun, aduce nu numai coerenta in actul de coordonare, dar si costuri reduse.


Supraveghere perimetru

Este asigurat de catre un agent de securitate, pregatit si echipat corespunzator unei astfel de misiuni. Asigura siguranta bunurilor si a valorilor aflate intr-un perimetru bine definit. Asigurarea pazei cu forta umana se face doar daca in perimetrul respectiv nu exista o alta varianta de securitate.


Dispecerat

Dispeceratul este camera in care sunt adunate cele mai multe date si informatii dintr-un obiectiv. In functie de complexitatea bunurilor si a valorilor ce urmeaza a fi pazite, dispeceratul impreuna cu parghiile pe care acesta le detine, reprezinta una dintre metodele cele mai eficiente de securitate versus costuri.

Guardia Security System impreuna cu colaboratorii/ partenerii sai, dispune de toata logistica necesara pentru a putea implementa un dispecerat eficient in incinta obiectivului.


Analiza de risc la securitate fizica

Acest tip de serviciu se realizeaza doar de catre cei mai experimentati specialisti si colaboratori ai companiei noastre.


Control gestiuni, bunuri si valori

Sunt cazuri, cand un client doreste un dispozitiv de paza cu rol de preventie, de preintampinare. Dar de cele mai multe ori, un sistem de securitate este solicitat pentru a proteja bunurile si valorile din perimetrul respectiv.

Daca afacerea dumneavoastra este una complexa, in care bunurile si valorile reprezinta baza activitatii, specialistii Guardia Security System va pot pune la dispozitie toata experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate. Este stiut faptul ca un sistem eficient de securitate se organizeaza din interior spre exterior.

Recomandam externalizarea acestui tip de serviciu din doua motive: primul, experienta specialistilor nostri, adunata in sute de situatii similare; al doilea, lipsa unei legaturi directe cu organizatia/societatea dumneavoastra.


Securitate logica si psihologica

Securitatea privata, un domeniu foarte amplu si complex in zilele noastre, a devenit in scurt timp un subiect de cercetare pentru metodele stiintifice. Aplicarea metodelor stiintifice in domeniul securitatii publice si private a condus, pe langa implementarea mijloacelor tehnologice (senzori de detectie, sisteme de alarma, sisteme video de supraveghere, sisteme de localizare, blindaje etc.) si la introducerea securitatii logice si psihologice.

Astfel, pe langa serviciile de baza oferite de catre Guardia Security System, va supunem atentiei servicii speciale de securitate: logice - pentru protectia datelor, a informatiilor si psihologice - coordonate de catre experti IT, criminalisti si psihologi criminalisti. A anticipa poate reduce considerabil pierderile din cadrul companiei dumneavoastra.