Despre noi

Despre noi

Intr-o lume ideala, am fi inutili. In viata de zi cu zi, ne ocupam cu protectia bunurilor si a persoanelor. E felul in care luptam pentru speranta de a deveni, candva, inutili ...

Guardia Security System s-a nascut din dorinta de a raspunde unei cereri insuficient satisfacute pe piata de securitate din Romania: servicii de calitate, pliate pe nevoile clientului, la preturi echitabile. De aceea, profesionalismul, flexibilitatea si responsabilitatea sunt conceptele fundamentale in jurul carora se articuleaza filosofia de business a companiei noastre.

Suntem constienti ca activam pe o piata in care - in ciuda unor carente legislative si a unei, inca, lacunare culturi de specialitate - consumatorul este, pe zi ce trece, tot mai informat si mai sofisticat. De aceea, ridicarea standardelor profesionale, diversificarea si rafinarea serviciilor oferite, precum si anticiparea nevoilor clientilor sunt directiile prioritare ale activitatii noastre.

Viziune

Valoram prin ceea ce putem apara. Nu tinem cu tot dinadinsul sa fim cei mai buni, dar vrem, cu obstinatie, ca Dumneavoastra, partenerul nostru, sa fiti cel mai bun!

Misiune

Prima noastra grija este siguranta si succesul Dumneavoastra. De aceea, va propunem pachetele de servicii care pot ajuta cel mai bine la cresterea afacerii Dumneavoastra.

Valori

Dorim sa cladim un parteneriat bazat pe responsabilitate, incredere, adaptabilitate si profesionalism.