Clienți

European Drinks

European Drinks este o impresionanta investitie, realizata intr-un areal cu toul desebit in vecinatatea sub-carpatica a municipiului Oradea, la poalele Muntilor Apuseni, beneficiind astfel de una dintre cele mai valoroase surse de apa minerala din lume.

Auto Bara & Co

Cu o traditie de peste 30 de ani pe piata auto bihoreana, SC AUTO BARA & CO SRL, a crescut si s-a dezvoltat in ritmul impus de cresterea pietei auto din Romania.

Restaurant Rustic

Restaurantul Rustic este situat in mijlocul statiunii balneoclimaterice Baile Felix. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul gastronomic, ne-am concentrat toate cunostintele dobandite de-a lungul anilor, pentru a va oferi, prin Restaurantul Rustic, cele mai bune servicii, un meniu bogat si diversificat, cu specific traditional romanesc si italian.


Turist Center

Turist Center este o agentie tour operatoare, care va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat atat in tara cat si in strainatate. Este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si a reusit sa se afirme prin dinamism, eficienta si seriozitate. Beneficiind de un personal tanar, competent si dinamic, de o baza materiala si servicii de calitate, agentia se afla printre cei mai importanti tour operatori din Romania.


Happy Land Adventure

Happy Land Adventure este situat la Stana de Vale,in Comuna Budureasa, Bihor. Va prezentam un concept nou in care dorim sa aducemmai multe activitati intr-un singur loc, oferă acces la numeroase obiectiveturistice extraordinare. Un spatiu care sa promoveze miscarea, distractia sivoia buna. Asadar, puteti sa va petreceti timpul liber si sa profitati de unastfel de loc special gandit pentru intreaga familie.