Clienți

European Drinks

European Drinks este o impresionanta investitie, realizata intr-un areal cu toul desebit in vecinatatea sub-carpatica a municipiului Oradea, la poalele Muntilor Apuseni, beneficiind astfel de una dintre cele mai valoroase surse de apa minerala din lume.

Auto Bara & Co

Cu o traditie de peste 30 de ani pe piata auto bihoreana, SC AUTO BARA & CO SRL, a crescut si s-a dezvoltat in ritmul impus de cresterea pietei auto din Romania.

Restaurant Rustic

Restaurantul Rustic este situat in mijlocul statiunii balneoclimaterice Baile Felix. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul gastronomic, ne-am concentrat toate cunostintele dobandite de-a lungul anilor, pentru a va oferi, prin Restaurantul Rustic, cele mai bune servicii, un meniu bogat si diversificat, cu specific traditional romanesc si italian.

Turist Center

Turist Center este o agentie tour operatoare, care va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat atat in tara cat si in strainatate. Este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si a reusit sa se afirme prin dinamism, eficienta si seriozitate. Beneficiind de un personal tanar, competent si dinamic, de o baza materiala si servicii de calitate, agentia se afla printre cei mai importanti tour operatori din Romania.